Добър Вечер,проблема ми е следния,изхвърля ми маслото от семерината на коляновия вал 3 пъти вече,единия от 15-сте майстори кадето ходих ми каза че имам луфт на вала,според Вас ,може ли някои да ми каже може ли да е нещо друго и ако е това според Вас какво подлежи на смяна и евентоално колко би струвал този ремонт ,пак казвам според Вас,благодаря предварително
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с Мотора 1.8 ТС
Collapse
X
-
Здравейте колега, първо искам да ви предупредя, че на такъв сложен проблем, така от разстояние е трудно да се даде какъвто и да било съвет, пък и инфото което давате е сравнително малко. Искам да задам няколко уточняващи въпроса:
1. Да разбирам ли че досега 3 пъти е сменяна семерината?
2. Имате ли проблем с маслото т.е. губите ли го, намалява ли?
Нека чуем отговорите и ще продължим дискусията.
Comment
-
Първоначално публикувано от paradox Покажи съобщениеДобър Вечер,проблема ми е следния,изхвърля ми маслото от семерината на коляновия вал 3 пъти вече,единия от 15-сте майстори кадето ходих ми каза че имам луфт на вала,според Вас ,може ли някои да ми каже може ли да е нещо друго и ако е това според Вас какво подлежи на смяна и евентоално колко би струвал този ремонт ,пак казвам според Вас,благодаря предварително
Comment
-
Има голяма вероятност да е наранена шийката на вала където уплътнява семерината. Там повърхността трябва да е идеална иначе семрината много бързо се износва и започва да изпуска. Дори малка драскотина може да прави тази беля. А за маслото попитах за да не би да имате запушена вентилация на картера, високо налягане и оттам да избива. А не е невъзможно и да попадате на ментета и майстори, и семерини
Ако решите да я сменяте пак, огледайте много добре шийката на вала където тя уплътнява и подберете много внимателно и сервиза и магазина от който я купувате!
Comment
Comment