Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с Мотора 1.8 ТС

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с Мотора 1.8 ТС

Добър Вечер,проблема ми е следния,изхвърля ми маслото от семерината на коляновия вал 3 пъти вече,единия от 15-сте майстори кадето ходих ми каза че имам луфт на вала,според Вас ,може ли някои да ми каже може ли да е нещо друго и ако е това според Вас какво подлежи на смяна и евентоално колко би струвал този ремонт ,пак казвам според Вас,благодаря предварително

Добре де никой ли няма да каже нещо...съвет да даде някакъв

Comment

Здравейте колега, първо искам да ви предупредя, че на такъв сложен проблем, така от разстояние е трудно да се даде какъвто и да било съвет, пък и инфото което давате е сравнително малко. Искам да задам няколко уточняващи въпроса:
      1. Да разбирам ли че досега 3 пъти е сменяна семерината?
      2. Имате ли проблем с маслото т.е. губите ли го, намалява ли?
      Нека чуем отговорите и ще продължим дискусията.
      Have A Nice Day
      o/_______\o
      (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
      []=о===о=[]

Comment

Първоначално публикувано от paradox Покажи съобщение
        Добър Вечер,проблема ми е следния,изхвърля ми маслото от семерината на коляновия вал 3 пъти вече,единия от 15-сте майстори кадето ходих ми каза че имам луфт на вала,според Вас ,може ли някои да ми каже може ли да е нещо друго и ако е това според Вас какво подлежи на смяна и евентоално колко би струвал този ремонт ,пак казвам според Вас,благодаря предварително
        Може наистина да има повреди по коляновия вал,а също така може да е-калпава семеринга или по-вероятното,несполучливи монтажи.
        Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
        Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

3 пъти е сменяна семерината,последния път на мястото на шпонката на ангренажното колело имах видия,дали е вузможно 2 пъти да не слагат семерината както трябва ?Не губя никакво масло никога не съм губил.

Comment

Има голяма вероятност да е наранена шийката на вала където уплътнява семерината. Там повърхността трябва да е идеална иначе семрината много бързо се износва и започва да изпуска. Дори малка драскотина може да прави тази беля. А за маслото попитах за да не би да имате запушена вентилация на картера, високо налягане и оттам да избива. А не е невъзможно и да попадате на ментета и майстори, и семерини
            Ако решите да я сменяте пак, огледайте много добре шийката на вала където тя уплътнява и подберете много внимателно и сервиза и магазина от който я купувате!
            Have A Nice Day
            o/_______\o
            (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
            []=о===о=[]

Comment

Working...
            X